Мусака с език

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
18/10/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 480
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета.

Картофите се режат на кубчета и се запържват заедно с езиците в сгорещена мазнина.

Изсипват се в намаслена йенска тава, заливат се със смлените домати и малко сол. Разбъркайте и излейте бульона от варенето на езика.

Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса. След около 30 минути се прави заливка с яйцата, разбити с прясно мляко.

Сервирайте мусаката с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар