Начин на приготвяне
Задушете лука и чесъна в бульона в покрита тенджера за три минути. Махнете капака и продължете да готвите, докато бульонът се абсорбира напълно.
Добавете доматите, подправките и задушете за 10 минути. Междувременно махнете кожата на рибата и я нарежете на парчета.
Добавете при доматите заедно с граха, галетата, сол и черен пипер. Загрейте фурната на 190 градуса.
Напълнете канелоните със сместа и наредете в тава за печене. За да направите соса, сложете олиото, брашното и млякото в тенджера и с постоянно разбърквате го кипнете.
Варете докато се посгъсти, овкусете със сол, черен пипер и индийско орехче. Сипете соса върху канелоните, поръсете с пармезан и печете за 35-40 минути.