Хрупкави скариди с китайски сос

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
03/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 380
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените скариди се поръсват със солта и се оставят да починат 15 минути. Загрейте олиото в уок и щом се сгорещи, изпържете скаридите за 1 минута.

Отцедете олиото от уока, като оставите 1 с.л. Добавете чесъна, джинджифила и чушката и ги запържете набързо.

Добавете кориандъра и върнете скаридите в тигана. След 1-2 минути извадете от уок и ги наредете в чинии за сервиране.

Смесете всички продукти за соса и сервирайте веднага с топлите скариди.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар