Ezine.bg»Рецепти»Сандвичи»Такос»Пилешки такос със салца

Пилешки такос със салца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Пилешки такос със салца1 / 2
19/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • олио - 1 с.л.
  • пилешки гъди - 4 бр.
  • За салцата
  • авокадо - 1 бр.
  • червен лук - 1 глава
  • люти чушки - 1 - 2 бр.
  • чесън - 1 скилидки
  • кориандър - 1 връзка
  • лайм - 4 с.л. сок
  • зехтин - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • За сервиране
  • такос - 16 готови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грил тиган, сипете олиото и запържете пилешкото месо. Махнете от огъня и го нарежете на ленти.

За да направите салцата, смесете нарязаното авокадо с лука, чесъна и кориандъра.

Добавете зехтина, подправките и сока от лайм. Такосите се напълват с пилешкото и се поднасят със салцата.

Рейтинг

2.7
50
41
30
22
10
Дай твоята оценка: