Зелен боб с лук

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
306
288
23/02/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 054
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • зелен боб - 460 г
  • лук - 1 глава
  • масло - 30 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете боба, след което го сварете в подсолена вода за 8-10 минути. Междувременно нарежете лука и го изпържете в загрятото масло.

Отцедете боба и го смесете със запържения лук. Сипете отгоре малко масло, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.

Сервирайте веднага като гарнитура към ястие по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар