Грахова супа

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
264
50
806
01/02/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 118
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистения грах в готов бульон, като добавите малко сода и парченце хляб.

След увирането на граха, добавете парченце масло, скълцан ситно салам и нарязан магданоз.

Овкусете супата със сол и пипер и застройте с разбитите яйца с лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар