Пилешко бурито Чимичанга

MarianaMarianaДжедай7720
30/01/2015
"Завивате вкусната плънка с топла тортия и хапвате с удоволствие, това е начинът да се насладите на пилешко бурито чимичанга "
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 690
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешкото месо и го накъсайте. В подходящ съд смесете всички подправки, вкл. зехтина, добавете месото и разбъркайте добре. Нарежете лука на кръгчета и го запържете до омекване.

Намазнете дъното на тава, покрийте отгоре с хартия за печене. В средата на всяка питка тортия поставете по малко настърган кашкавал, отгоре сложете няколко лъжици пилешко месо, лук на вкус. Завийте като бурито, като оставите свободните краища отдолу. Повторете с всички питки. Отгоре намажете със зехтин.

Така приготвените питки се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 минути, докато покафенеят, след което се обръщат и се пекат още 10 минути. Може да ги поднесете с пикантен доматен сос или сметана.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар