Паста с рукола и моцарела

ЕфросияЕфросияНовак301
10/10/2010
"Предложението ни за обяд - паста по италиански - с рукола и моцарела!"
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 627
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • паста - 300 г къса макарони, пеперудки и др.
  • домати - 200 г чери доматки
  • моцарела - 200 г нарязана на кубчета
  • пармезан - 1 - 2 шепи, настърган на едро
  • рукола - 1 - 2 шепи салата
  • морска сол - за варенето на макароните
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните с малко морска сол. В голяма купа нарежете на 4 доматчетата, прибавете натрошената моцарела, овкусете ги със зехтин, поръсете обилно с едронастърган пармезан.

Смесете още горещите макарони със сирената и доматчетата, които от топлината ще се стопят, размекнат и ще хомогенизират ястието.

След като макароните се охладят, прибавете и руколата, разбъркайте леко и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар