Шоколадов кейк с орехи

Лил
Лил
Новак
27/12/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 679
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта, прибавете едно по едно яйцата, киселото мляко, брашното, пресято с какаото, бакпулвера, портокаловата кора и орехите.

Изпечете кейка в намазана с масло и поръсена с брашно форма. Изстиналият кейк се намазва с глазурата.

Тя се приготвя като продуктите се смесват и разбиват до сгъстяване и побеляване на сместа.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар