Свинско руло с плънка от кайма и шунка

23/12/2014
Недялка
отНедялкаНовак
"Има много причини никога да не станем вегетарианци и това руло е една от най-основателните "
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо130 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 086
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте месото и го разстелете като за руло. Нарежете ябълките, шунка, магданоз и лука, прибавете чубрицата, яйцето, каймата, галета, двата вида пипер.

Сипете плънката върху парчето месо и го завийте на руло. Завържете го стегнато с конци. Поставете в тавичка, която е предварително намазнена с маста.

Поръсете с черен пипер и сол. Сложете да се пече руло в загрята фурна. След около 90 минути трябва да е готово.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар