Свинско руло с плънка от кайма и шунка

НедялкаНедялкаНовак
23/12/2014
"Има много причини никога да не станем вегетарианци и това руло е една от най-основателните "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 179
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте месото и го разстелете като за руло. Нарежете ябълките, шунка, магданоз и лука, прибавете чубрицата, яйцето, каймата, галета, двата вида пипер.

Сипете плънката върху парчето месо и го завийте на руло. Завържете го стегнато с конци. Поставете в тавичка, която е предварително намазнена с маста.

Поръсете с черен пипер и сол. Сложете да се пече руло в загрята фурна. След около 90 минути трябва да е готово.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар