Ягодов дядо Коледа

03/01/2015
"Хо-хо-хо, Дядо Коледа е тук, по-ягодов отвсякога "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо583
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите се измиват, изчистват се от дръжките. Разрязват се, но не през средата, а мислено се разделят на три части. Отрязва се едната трета откъм заострения връх.

По-голямата част се слага в красиво плато или чиния, отгоре се шприцова малко бита сметана и се слагат две шоколадови топчета за очи.

Върху нея се слага малката част – това е шапката на дядо Коледа. Отгоре се слага съвсем малко сметана за белия пискюл на шапката. Така се прави с всички ягоди.

Оставят се в хладилника за половин час и се сервират.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар