Ризото за гарнитура

ИларияИлария
Новак
578
198
33
722
05/11/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 615
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и го запържете в сгорещената мазнина. Добавете към него измития в няколко води и отцеден ориз. Запържете, докато стане стъклен.

Залейте го с гореща вода и след като заври, доливайте на още няколко пъти по малко вода, докато напълно омекне. Бъркайте регулярно. Финално разбъркайте с доматеното пюре и настъргания кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар