Ризото за гарнитура

05/11/2014
Дима
отДимаНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 396
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и го запържете в сгорещената мазнина. Добавете към него измития в няколко води и отцеден ориз. Запържете, докато стане стъклен.

Залейте го с гореща вода и след като заври, доливайте на още няколко пъти по малко вода, докато напълно омекне. Бъркайте регулярно. Финално разбъркайте с доматеното пюре и настъргания кашкавал.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар