Гарнитура от паниран лук

ЛизаЛизаНовак
17/08/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 650
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забъркайте тесто от олиото, водата и брашното. Оставете го да престои 30 минути.

Нарежете лука на колелца и ги натопете в студена вода. След 10 минути ги отцедете и подсушете.

В тестото прибавете белтъка, който е разбит на сняг. Посолете.

Потапяйте колелцата лук в тестото и пържете в силно загрята мазнина.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vili
vili
06.12.2014 15:22
Много добре изглежда. Благодаря.
0
0