Начин на приготвяне
Сипете кокосовите стърготини в кондензираното мляко.
Разтопете белия шоколад (200 грама) на водна баня. Настържете лимоновата кора, а захаросаните плодове наситнете.
Смесете всички продукти и разбъркайте до хомогенност. Оформете малки топчета.
За поръската разтопете останалия бял шоколад и го смесете с 2 лъжици олио.
Потапяйте всеки бонбон поотделно в течния школад.
Малко преди да свърши белия шоколад, добавете към него кафявия и отново разтопете на водна баня.
Остатъка от бонбоните оваляйте в тази смес.
Поръсете шоколадовите бонбони със захарна поръска. Оставете да се охладят добре и ги наредете в подходящи хартиени капсулки.
Кокосовите бонбони с бял шоколад са готови.