Терин от рачешки ролца

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
267
27
221
12/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо653
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рачешките ролца се пасират, добавя се сметаната, бульонът, солта и черният пипер. Добавят се яйцата и копърът.

Сместа се разпределя в 4 намазани с масло формички. Покрива се с прозрачно фолио и се приготвя на пара за 20 минути.

Преди сервиране се охлаждат, вадят се от формичките и се украсяват с копър и хайвер.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар