Начин на приготвяне
Първо, слагате граха, чесъна, зеления лук, кората и сока от лайм, кимиона, малко сос Табаско, майонеза, сол и черен пипер в блендер и ги пасирате за няколко минути до получаване на гъста смес. След това прибавете кориандъра и отново пасирайте.
С лъжица сложете от сместа във всяка чиния, покрийте с фолио и оставете в хладилник за 30 минути.
За крудите почистете и обелете морковите, целината разполовете и нарежете на лентички с дължина същата като на морковите. Ябълката и крушата нарежете на четвъртини, почистете от семките и ги потопете в лимонов сок, за да не потъмняват. Подредете всичко, както и царевицата, върху плато за сервиране.
Накрая поръсете с червен пипер пюрето и поднесете.