Салата с фусили и шунка

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
32
30/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо822
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фусилите се сваряват според указанията на опаковката.

Шунката се реже на кубчета, прибавя се Пестото и кедровите ядки и се внимателно се разбърква.

Поръсва се с Пармезана.

По желание може да добавите и доматчета към салатата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар