Макарони със сос Песто

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
66
69
14/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 456
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хаванче се счукват босилекът, кедровите ядки и чесънът. Долива се зехтин, докато съставките го поемат напълно. Сипва се щипка сол и се осолява.

Към соса се прибавят маслини на малки парченца, рикотата и виното. Поръсва се с черен пипер и се разбърква. Готви се на тих огън.

Пастата се вари според указанията на опаковката, отцежда се и се добавя към соса. Готви се на тих огън и се прехвърля в намаслена тава. Запича се до получаваното на златистокафяв цвят.

Пластмасова цедка за отцеждане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова цедка за отцеждане
6.67 лв.
Виж ››

Отцеждането на продуктите вече е лесно като детско игра с тази практична пластмасова цедка, която се грижи и за безопасността на ръцете ви

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар