Макарони със сос Песто

14/04/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 143
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хаванче се счукват босилекът, кедровите ядки и чесънът. Долива се зехтин, докато съставките го поемат напълно. Сипва се щипка сол и се осолява.

Към соса се прибавят маслини на малки парченца, рикотата и виното. Поръсва се с черен пипер и се разбърква. Готви се на тих огън.

Пастата се вари според указанията на опаковката, отцежда се и се добавя към соса. Готви се на тих огън и се прехвърля в намаслена тава. Запича се до получаваното на златистокафяв цвят.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар