Пролетни зеленчуци

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
78
69
Пролетни зеленчуци
25/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции2-4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се редят на пластове в касерола, като всеки пласт се поръсва с магданоз, джоджен и настъргана кора.

Поръсва се с черен пипер, масло и 2/3 от зеленчуковия бульон. Оставя се да заври около 7 мин. При необходимост се добавя още бульон.

След като се прехвърлят в подходяща чиния за сервиране се поръсва с лимонов сок и с кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: