Тиганички

ТамараТамараНовак
03/06/2011
"В българската кухня има доста сложни и засукани рецепти, но простите обикновени рецепти са тези, които най-често обединяват семейството около домашната трапеза. Затова ви пожелаваме добро утро с тези макар и малко мазнички, но много вкусни и пухкави български тиганички"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50 806
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват се продуктите, тестото се оставя да почине 15-20 мин. С лъжица се поставя тесто в загрята мазнина и се пържат тиганичките.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар