Венецианска салата с чушки и маслини

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
23/08/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо410
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Салата

Начин на приготвяне

Доматите се пускат за малко във вряла подсолена вода. Изваждат се и се обелват.

Нарязват се и се добавят нарязаните на кръгчета краставица, лук и чушки. Добавят се маслините.

Всичко се залива се с лимоновия сок. Преди сервиране се добавят солта, черният пипер и зехтинът.

Поръсва се с нарязаните листа босилек.

Стилна голяма бамбукова купа 25 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна голяма бамбукова купа 25 см
29.99 лв.
Виж ››

Бамбуковата купа с удобни размери може да помогне в поднасянето на основни, сладкиши, плодове. Качествена, стилна, лека и практична. Купата от бамбук се поддържа лесно и същевременно е ценен помощник за всяка домакиня.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар