Панирани калмари по испански

06/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 480
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим калмарите 10 минути в бира и мляко, след което ги отцеждаме и ги нарязваме на колелца.

Разбиваме яйцето, смесваме го с брашното, сол, черен пипер и соса от сварените калмари.

Потапяме калмарите в приготвената панировка и пържим до зачервяване в горещо масло.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар