Ezine.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пълнени яйца»Пълнени яйца с аншоа

Пълнени яйца с аншоа

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Пълнени яйца с аншоа2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
7

Необходими продукти

  • яйца - 7 бр. (твърдо сварени)
  • аншоа - 7 рибки
  • майонеза - 100 г
  • черен пипер
  • сол
  • домат - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязва се острата част на яйцата и се вадят жълтъците, като белтъците трябва да останат цели.

Жълтъците се намачкват с вилица и се смесват с нарязаните на ситно рибки и с майонезата. Със сместа се пълнят белтъците и се покриват с отрязаните капачета.

Отгоре всяко яйце се маже с майонеза и се поръсва със сол и черен пипер. Нареждат се в чиния и се украсяват се с резени домат.

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: