Солен таралеж

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
16/11/2016
"Парти хапки, които само чакат да дадете старт на купона "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 148
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на тънки кръгчета, а останалите продукти - на кубчета.

Кръгчетата салам се прегъват на 4 и се набождат на клечка за зъби или декоративна пластмасова клечка. Забождат се в основата, която ще се ползва /може да я замените с хляб, пъпеш/.

Останалите продукти се комбинират на вкус и се закрепват по същия начин към основата, докато се получи формата на таралеж.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар