Солен таралеж

16/11/2016
"Парти хапки, които само чакат да дадете старт на купона "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 080
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на тънки кръгчета, а останалите продукти - на кубчета.

Кръгчетата салам се прегъват на 4 и се набождат на клечка за зъби или декоративна пластмасова клечка. Забождат се в основата, която ще се ползва /може да я замените с хляб, пъпеш/.

Останалите продукти се комбинират на вкус и се закрепват по същия начин към основата, докато се получи формата на таралеж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар