Боле ананас

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
07/01/2013
"Вълшебен вкус на свежест - най-хитовият коктейл на лятото "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции10 чаши
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 031
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям стъклен съд се поставя нарязания ананас. Поръсва се със захарта и се залива с 500 мл. от виното.

Съдът се похлупва и се оставя в хладилника за 1 час. От време на време се разбърква. След това се прибавя сиропът и останалото вино.

Сместа се разбърква и отново се връща в хладилника. Преди сервиране се добавя охладеното шампанско.

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар