Пушено зеле с пуешко

Пепи
Пепи
Новак
18/09/2011
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 940
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното зеле се слага в голяма тава заедно с лука, чушките, морковите, чесъна, солта, подправките и олиото. Обърква се всичко и се слага във фурната. Налива се и вода, но малко колкото да не загори. Накрая не трябва да има чорба.

Пуешкото месо се нарязва на малки парченца и се слага към края на печенето - 5 - 10 мин. преди да се извади от фурната.

Придобива много хубав пушен аромат, от там и името му.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Станислав
Станислав
11.01.2016 01:08
5-10 минути за пуешкото ми се струва недостатъчно
0
0
гого
гого
02.11.2013 20:47
глупости
1
0