Начин на приготвяне
Крема сиренето, пудрата захар + 2 с.л. прясно мляко и фъстъченото масло се разбиват с миксер до хомогенна смес.
Сладкарската сметана се разбива на пухкав крем. Смесва се със фъстъчения крем и се разбива да се хомогенизират двата крема.
Затопляме чаената чаша прясно мляко с какаото. Топим бисквитите в какаовото мляко и редим в подходяща форма.
Нареждаме първия ред и намазваме с крема. Редим втория ред и отново мажем с фъстъчения крем.
Така докато наредим всички бисквити. Отгоре мажем бисквитената торта с крема.
Разтопяваме шоколада с прясното мляко и заливаме фъстъчената торта.
Декорираме по желание бисквитена торта с фъстъчено масло.