Кадаиф със сметана

Златина КожухароваЗлатина КожухароваНовак
22/11/2013
"Надежда за диета всяка оставете, щом на една ръка разстояние от вас има кадаиф със сметана "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 395
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете да редите кадаифа в подмазнена тава на пластове. Между отделните пластове поръсвайте със смлени орехи или бадеми, сметана и масло.

Нареденият кадаиф се пече до приятен загар. През това време пригответе гъст сироп от захарта и водата.

Изпеченият кадаиф се залива със сиропа, доопича се за 15 минути в слаба фурна, като може да сложите лист фолио отгоре.

Поднесете изстиналия кадаиф със сметанаи по желание поръсен с шамфъстък, орехи или бадеми.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар