Начин на приготвяне
Пасирайте за кратко крема сиренето с млякото.
Отделно запечете бекона на грил тиган.
Разстелете стреч фолио на плота. Подредете отгоре филийките хляб, застъпвайки ги леко.
Разточете хляба с помощта на точилка, за да се получи достатъчно тънък блат.
Отгоре намажете обилно с крема сиренето, като отделите малка част от него. Поръсете с настъргания кашкавал и отгоре наредете нарязания бекон.
Използвайки фолиото навийте на солено руло. Опаковайките страните като бонбон и охладете за поне час.
Махнете фолиото от рулото и го намажете цялото с останалото крема сирене и малко настърган кашкавал.
Сложете хартия за печене в тава и поставете рулото, изпечете в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност - около 30 минути.
Чудното хлебно руло с крема сирене и бекон е готово.