Начин на приготвяне
Пригответе първо панираните кашкавалчета, като нарежете на дебели пръчки и оставите за една нощ във фризера.
В купа се разбива яйцето, добавете царевично, бяло брашно и сол. Сипвате по малко от газираната вода и бъркате, докато се получи гъста каша.
Накрая поръсете с малко риган, разбъркайте и готово.
Загрява се олио в тиганче, изваждат се кашкавалите и всяко се топи в панировката.
Пържим от двете страни до златисто и хрупкава коричка на силен огън.
Извадете кашкавалените хапчици върху салфетка, да попие мазнината.
Пълнозърнест хляб се срязва на две половинки, намазва се с крема сирене.
Поставете тънки плочки шунка, отгоре паниран кашкавал, кръгче краставица и резенче от маслинка.
Забодете с клечки и украсете всички хапки за свежест с листа пресен магданоз!
Бързо и много вкусно предложение за кетъринг хапки с панирани кашкавалчета, подходящо за всеки повод.
Добър апетит с тези прекрасни сандвичи!