Пудинг от грис

22/10/2013
Маргит Ерменкова
отМаргит ЕрменковаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 433
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете гриса с млякото и захарта и ги сварете. Отстранете сместа от котлона и я оставете до добре да се охлади. Постепенно добавете жълтъците, един по един. Ароматизирайте с ванилията и внимателно добавете разбитите на сняг белтъци.

Изсипете получената смес в предварително намазнена форма за пудинг и печете до готовност на водна баня. Преди поднасяне може да го поднесете с плодов сироп.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар