Борш с телешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
29/12/2010
"Борш - истински балсам за стомаха и душата"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 232
  • Преглеждания за месеца523
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте грижливо месото и го нарежете на малки кубчета.

Картофите обелете и нарежете на едро, заедно със зелето и лука. Морковите нарежете на шайби. Целината нарежете също на едро. Обелете доматите и ги пюрирайте.

Всички продукти в сурово състояние изсипете в дълбока тенджера. Покрийте със студена вода и подправете със сол и черен пипер на вкус. Добавете 2 - 3 с. л. олио.

След като боршът заври, оставете да къкри на слаб огън, докато месото започне да се къса с вилица.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар