Борш с телешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Борш с телешко
29/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
"Борш - истински балсам за стомаха и душата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте грижливо месото и го нарежете на малки кубчета.

Картофите обелете и нарежете на едро, заедно със зелето и лука. Морковите нарежете на шайби. Целината нарежете също на едро. Обелете доматите и ги пюрирайте.

Всички продукти в сурово състояние изсипете в дълбока тенджера. Покрийте със студена вода и подправете със сол и черен пипер на вкус. Добавете 2 - 3 с. л. олио.

След като боршът заври, оставете да къкри на слаб огън, докато месото започне да се къса с вилица.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: