Свински гърди без кост на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
734
3k
5k
443
4
18/08/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински гърди - 1 кг без кост
  • бира - 500 мл
  • соев сос - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 к.л.
  • черен пипер - на вкус
  • чубрица - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме тавичка, намазваме дъното с мъничко мазнина.

Свинските гърди нарязваме по дължина, като намазваме с червен пипер и соев сос.

Подреждаме ги в тавичката. Поръсваме черен пипер и чубрица ги заливаме с бирата.

Оставяме гърдите да постоят за час.

Загряваме фурната на 200 градуса, покриваме тавата с фолио и я поставяме да се пече около 1 час.

Когато изтече времето, отстраняваме фолиото и оставяме така да се запече свинското.

Сервираме с гарнитура.

Свинските гърди без кост на фурна са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар