Разядка с великденски яйца и майонеза

Неделина ДимитроваНеделина Димитрова
Ентусиаст
77
278
174
11
1
24/04/2020
"Насладете се на апетитната разядка с великденски яйца и майонеза "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо154
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр. кокоши великденски
  • пъдпъдъчи яйца - 2 бр. великденски
  • сирене - 80 г
  • майонеза - 1 ч.л.
  • масло - 50 г за намазване
  • хляб - 3 - 5 филии
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка година за Великден боядисваме кокоши яйца и пъдпъдъчи яйца, затова слагам и от двата вида в сместа за разядката с яйца.

Най-напред обелваме сварените яйца и ги намачкваме (може да се настържат с помощта на ренде).

Към тях добавям сирене на вкус, в моя случай то е около 80 до 100 грама. Него намачкваме заедно с яйцата, трябва да се получи ронлива смес.

Прибавям чаена лъжичка майонеза, за да се получи хомогенна смес.

Филийките се запичат във фурната или на парти грил, след това се намазват с маслото и отгоре с приготвената разядка.

Разядка с великденски яйца и майонеза - лесен начин да употребите яйцата след Великден!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар