Лучена супа

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
31/05/2009
"Семпла и ароматна - просто съвършена "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 236
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука и морковите се запържват в маслото до златисто, Добавя се бульона и се слагат да заврят.

Преди да са готови може да се сложи фиде или ориз и като се сварят се застройва със сметаната.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Roumeto
Roumeto
01.09.2010 00:49
Аз пък знам една френска лучена супа.
Ползуват се малки лучени глави, които се почистват и се запичат на котлона от двете почистени страни, след което се слагат в гореща вода с малко олио (зехтин иле масло) кой каквото предпочита и се вари на слаб огън. Може да допълним парчета надинички, кремвирши, каквото ни харесва като вид саламче. След като се свари, можем да го застройм с яйце и кисело мляко, яйце и лимон или го оставяме просто така. Добър апетит.
1
2