Хапки за Свети Валентин със сьомга и тарама хайвер

ЗорицаЗорица
Копирайтър
111
16
310
1
11/02/2020
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо643
  • Преглеждания за месеца642
  • Преглеждания за седмицата239
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • франзела - 1 бр.
  • сьомга - 100 г студено - пушена
  • тарама - 100 г гръцка
  • краве масло - 50 г за намазване
  • копър - свежи клонки за украса
  • магданоз - свежи листенца за украса
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва под лек диагонал на тънки филийки, които се намазват хубаво с меко краве масло.

Пушената сьомга се нарязва на ивици с големината на филийките франзела и с нея се покриват половината от хапките.

Другата половина от готовите хапки се намазват с тарама хайвер.

Отгоре се поръсват с щипка черен пипер и се украсяват със стръкчета пресен зелен копър и листенца свеж магданоз.

Бон апети с тези вкусни хапки със сьомга и хайвер!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар