Пълнени гъби с кашкавал, ябълка и майонеза

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
252
973
30
27/01/2020
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме само големи стерилизирани гъби, махаме пънчетата.

Нарязваме на дребно премахнатата част от гъбите и я смесваме с ябълката и кашкавала, надребнени на ситно ренде.

Към тази смес добавяме 1/2 от дребно нарязания копър, лимоновия сок и майонезата.

Добавяме солта и черния пипер и разбъркваме много добре готовата смес, с която ще напълним нашите пълнени гъби с кашкавал, ябълка и майонеза.

Пълнените гъби подреждаме в плато и украсяваме с клонки от останалия копър.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Made in Bulgaria
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар