Медени гъбки

николованиколоваНовак
05/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции20-25 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 692
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме всички продукти без канелата и месим меко тесто, като прибавяме постепенно брашно.

От готовото тесто оформяме малки топчета, които притискаме отгоре с помощта на натопена в канела тапа от шампанско или малко шишенце.

Пече медените гъбки в предварително загрята фурна до порозовяване.

След изпичане може да запълните празнинките на медените гъбки с малко шоколадов или меден крем.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар