Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Аламинути»Запечени кренвирши с моцарела и бекон

Запечени кренвирши с моцарела и бекон

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
129673131
Запечени кренвирши с моцарела и бекон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Приготвени по този начин, можем да ядем кренвирши за закуска, обяд и вечеря"

Необходими продукти

  • кренвирши - 6 бр.
  • моцарела - 1 топка
  • бекон - 6 слайса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тази рецепта за кренвирши с моцарела и бекон е изключително елементарна, но много вкусна.

Включваме фурната да се загрява на 190 градуса.

През това време обелваме кренвиршите и ги разрязваме по дължина, но не изцяло.

Точно така се процедира и при направата на кренвирши с кашкавал на фурна.

След като кренвиршите са разрязани, ги разтваряме и поставяме във всеки процеп парченца моцарела. Увиваме парче бекон около всеки кренвирш с моцарела.

Поставяме във фурната и печем, докато моцарелата се разтопи.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: