Хамсия с лук

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
62
14
08/07/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 322
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре изплакнете под течаща студена вода хамсията. Оставете я в гевгир да се отцеди. Нарежете лука на тънки филии.

В дълбок съд смесете хамсията, нарязания лук, малко сол и брашно, което е достатъчно да овъргаляте всички рибки.

Загрейте зехтина и изпържете рибата с лук и брашно.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар