Хамсия с лук

08/07/2013
Vessi
отVessiНовак
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 905
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре изплакнете под течаща студена вода хамсията. Оставете я в гевгир да се отцеди. Нарежете лука на тънки филии.

В дълбок съд смесете хамсията, нарязания лук, малко сол и брашно, което е достатъчно да овъргаляте всички рибки.

Загрейте зехтина и изпържете рибата с лук и брашно.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар