Гулашки със сироп

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
3159815132607
Гулашки със сироп
07/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Ей такива вкусни гулашки от грис спретнахме, че и със сироп гарнирахме, а вие с какво може да се похвалите днес"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме млякото с маслото, при непрекъснато бъркане прибавяме гриса, продължаваме да бъркаме, докато сместа започне да се отделя от съда.

Оставяме я да поизстине и след това добавяме яйцата, едно по едно, и бъркаме, докато се получи гладко тесто.

С помощта на лъжица гулашките и ги подреждаме в намазнена тава, печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути.

Готовите и изстинали гулашки заливаме с горещия захарен сироп, приготвен от захарта и водата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: