Безглутенов кекс с банани

15/08/2019
"Сочен и апетитен кекс, подходящ дори и за хора с глутенова непоносимост "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо357
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пасираме бананите, заедно с яйцата, меда, маслото и канелата.

След това добавяме безглутеново брашно и бакпулвера, и разбъркваме до еднородна смес.

Изсипваме в намаслена тефлонова формичка за печене.

Печем на 180 градуса за около 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар