Безглутенов кекс с банани

15/08/2019
"Сочен и апетитен кекс, подходящ дори и за хора с глутенова непоносимост "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пасираме бананите, заедно с яйцата, меда, маслото и канелата.

След това добавяме безглутеново брашно и бакпулвера, и разбъркваме до еднородна смес.

Изсипваме в намаслена тефлонова формичка за печене.

Печем на 180 градуса за около 20 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар