Начин на приготвяне
Бисквитите ги натрошаваме на ръце или ги смиламе в чопър. Разтопяваме кравето масло и го добавяме към бисквитените трохи.
Разбъркваме хубаво с лъжица и след това разстиламе намазнените бисквитен блат в кръгла форма за торта с махащо се дъно. Притискаме с ръце добре, така че да се оформи блат. Слагаме в хладилника да се стегне и през това време приготвяме крем за чийзкейк.
Изсипваме заквасената смета и пудрата захар в купа и разбиваме с миксера. След това добавяме ванилиите и крема сирене. Разбиваме добре и тях. Накрая разтваряме желатина в малко вода и го затопляме в микровълновата или на котлон за 10-15 секунди, докато се разтвори.
Изсипваме ме го при крема и разбъркваме отново. След това изсипваме готовата смес върху бисквитения блат и връщаме за едно денонощие в хладилника.
Накрая затопляме сладко от праскови и добавяме втория желатин разтопен към него, разбъркваме и изсипваме върху крема. Връщаме чийзкейка в хладилника, докато се стегне желатинът. Да ви е сладко!