Зелена салата с пушен бекон и лук

30/07/2019
"За онези, които знаят, че перфектната зелена салата е тази с беконче - наздраве "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо63
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сосът се приготвя, като майонезата се разбива със сметаната, оцета и горчицата и се овкусява със сол и смлян бял пипер.

Колбасът се нарязва на лентички, салатата се нарязва на ленти, кашкавалът на кубчета, червеният лук на тънки полумесеци, а краставичките на ивици.

Слагат се в дълбока купа, добавят се наситненият пресен лук и по-едро нарязаният магданоз. Заливат се със сос и се разбъркват.

Салатата се оставя да престои 15 минути, за да се смесят различните аромати, и се поднася, украсена пожелание.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар