Топла салата с бекон и картофи

30/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват и се разпределят на две. Беконът се нарязва на по-едри ленти и се запържват в тиган, изваждат се върху салфетки, за да се отцеди.

Картофите се сваряват, обелват се и се режат на кубчета. Краставичките и магданозът се нарязват на дребно и се смесват със сметаната, майонезата и лимоновия сок. Сместа се затопля в тиган на слаб огън.

На дъното на купа се подреждат яйцата и картофите. Заливат се със соса и се поставя по една лента бекон на всяка порция. Картофената салата се поднася топла.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар