Шарена пица с риба тон

30/07/2019
"Пица с риба - ето от това имаме нужда още днес и то в двойно количество "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточете тесто за пица на кора и я разстелете в намазана с малко зехтин голяма правоъгълна тава.

Наредете равномерно върху нея добре измитите и оформени на тънки кръгчета домати и ги покрийте с нарязания на фини резени кашкавал.

В тиган загрейте силно маслото, изпържете надробените на малки кубчета лук и шунка, поръсете ги със сол и черен пипер и ги разнесете върху кашкавал.

Отгоре разпределете нарязаните на филийки маслини и салам, отцедената царевица, накълцаните на ивици чушки и размачканата с вилица риба тон.

Напръскайте с останалия зехтин, поръсете с настъргания кашкавал и сложете пицата да се пече на средната скара на фурната, докато тестото стане готово (според указанието на опаковката).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар