Пиде с пилешки дробчета

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
04/07/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо293
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се тестото от изброените продукти и се разточват две кори, които се оформят като лодки или пиде.

Поставят се в намазнената и набрашнена тавичка. Дробчетата се измиват, отцеждат и нарязват на дребно.

Лукът се обелва и нарязва на колелца, а доматите се попарват, обелват и пресоват на пюре. Подправя се със сол и пипер на вкус.

Дробчетата се смесват с половината от маслините и с лука и се разпределят върху тестените кори.

Поливат се с доматеното пюре и се намазват майонезата. Украсяват се с останалите маслини и се изпичат в умерена фурна за 20 минути.

Голям нож за пица с пластмасова дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голям нож за пица с пластмасова дръжка
4.00 лв.
Виж ››

Симпатичен нож за пица с удобна гумена дръжка и ергономична форма търси сочна пица за съвместни приятни мигове в кухнята

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар