Панирано сирене с млечен сос

28/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд разбийте яйцата, в чиния сипете брашното, а в друга - галетата.

Нарежете сиренето на хапки, оваляйте ги първо в брашното, след това ги потопете в яйцата и накрая в галетата.

В тиган сгорещете олиото и изпържете хапките сирене от двете страни до златисто.

Разпределете ги в чиниите, гарнирайте ги с измитите и нарязани на кръгчета домати, върху които сложете листенца босилек.

Нарежете копъра на ситно, разбъркайте го с киселото мляко, изсипете получения млечен сос в сосиера и го поднесете с порциите панирано сирене.

Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
8.29 лв.
Виж ››

Страхотна дървена дъска с удобна елипсовидна форма - подходяща не само да режете на нея, но и да поднасяте красиво нарязаните мезета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар