Руло от кайма с шунка и кашкавал

Емилия Янкулова
Емилия Янкулова
Новак
18/06/2019
"Най-добрата гарнитура за това вкусно руло е още едно парче от него "
Приготвяне40 мин.
Готвене65 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 292
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В каймата добавете натрошения накиснат в прясното мляко и отцеден хляб, яйцата, горчицата, настъргания лук, наситнения магданоз, черен пипер и сол на вкус и я омесете добре.

Разстелете я на пласт с дебелина 1.5-2 см върху алуминиево фолио или мокра кърпа и наредете върху нея шунката, а отгоре ѝ – кашкавала.

С помощта на фолиото завийте каймата с плънката на руло, с мокра ръка оформете краищата му и загладете повърхността му, след което го сложете в намазнена тава със съединената част отдолу.

Нарежете доматите на тънки кръгчета, подредете ги върху рулото, пъхнете тавичката в предварително загрята на 180 градуса фурна и печете около час. Към края на печенето може да настържете отгоре кашкавал и да го запечете.

Вкусно руло от кайма, подходящо за празнична вечеря!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар