Руло от кайма с шунка и кашкавал

18/06/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
"Най-добрата гарнитура за това вкусно руло е още едно парче от него "
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене65 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 284
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В каймата добавете натрошения накиснат в прясното мляко и отцеден хляб, яйцата, горчицата, настъргания лук, наситнения магданоз, черен пипер и сол на вкус и я омесете добре.

Разстелете я на пласт с дебелина 1.5-2 см върху алуминиево фолио или мокра кърпа и наредете върху нея шунката, а отгоре ѝ – кашкавала.

С помощта на фолиото завийте каймата с плънката на руло, с мокра ръка оформете краищата му и загладете повърхността му, след което го сложете в намазнена тава със съединената част отдолу.

Нарежете доматите на тънки кръгчета, подредете ги върху рулото, пъхнете тавичката в предварително загрята на 180 градуса фурна и печете около час. Към края на печенето може да настържете отгоре кашкавал и да го запечете.

Вкусно руло от кайма, подходящо за празнична вечеря! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар