Бърз миш маш

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
32
20
09/05/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 141
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Миш Маш

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и се задушава в мазнината. Прибавят се предварително опечените, обелени и нарязани чушки.

След като се позапържат, прибавете обелените и ситно нарязани домати. Сместа се пържи, докато остане на мазнина.

Прибавят се сиренето, магданоза и разбитите с малко сол яйца.

Пържете като разбърквате непрекъснато, докато яйцата стегнат и станат готови.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 8
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Стела
Стела
28.09.2013 15:15
Нито е бързо нито е бавно. Това си е най-обикновен миш-маш.
А на Наката ще кажа, че той не е в час. Ако някой друг е опекъл, обелил и нарязал чушките преди това може и бързичко да му стане.... (миш-маша) :)
0
0
nakata
nakata
19.08.2013 23:57
какви 2часа бе момета,май не сте в час?
0
0
мария ванева
мария ванева
18.08.2013 17:13
не е изобщо бързо, 2 часа бързо ли са?
0
0